2019. gada ziņojuma par CPE un CPD iesniegšana

Pamatinformācija
Kategorija
Sertifikācija
Datums
10.09.2019

Ir atvērta iespēja iesniegt 2019. gada ziņojumu par profesionālo tālākizglītību (CPE) un profesionālo attīstību (CPD).

Visām sertificētām un kvalificētām personām līdz 2019. gada 31. decembrim ir jāziņo par savām ikgadējām CPE stundām. Sertificētas vai kvalificētas personas var pārskatīt CPE un CPD prasības, cenas,un pārskata datus apmeklējot CPE atskaišu mājaslapu.

Atgādinājums: ētikas jomā ir jābūt iegūtiem vismaz diviem CPE. Pārskata sniegšana tiek veikta izmantojot, Sertifikācijas kandidātu vadības sistēmu (CCMS). Lūdzu pārbaudiet vai Jūsu primārā adrese CCMS ir derīga, kad ziņojiet par saviem CPE vai CPD stundām.

Papildus tam, ka varat parādīt Jūsu sertifikācijas akreditācijas datus, izpildot CPE un CPD pārskata sniegšanas prasības, Jums ir tiesības tik iekļautam IIA sertifikācijas reģistrā. Šī ir iespēja darba devējiem un personāla atlases speciālistiem pārbaudīt Jūsu sertifikātu, jo IIA sertifikācijas reģistrs ir atjaunināts, un tajā ir tie indivīdi, kuri ir ieguvuši kādu no IIA sertifikātiem un pastāvīgi ziņo par to uzturēšanu un iegūtajiem CPE, lai nodrošinātu akreditācijas datu aktivitāti. 

Reģistrā tiks iekļauti visi aktīvie IIA sertifikātu īpašnieki, kas izvēlējās brīvprātīgi tikt tajā iekļauti. Apmeklējiet CPE atskaišu mājaslapu pirms 2019. gada 31. decembra, lai iesniegtu savus CPE vai CPD stundas, skatītu prasības un vēl citu informāciju.

Report CPE

Atpakaļ Atgriezties augšā
SĪKDATŅU POLITIKA